Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

13 éves kislányt erőszakolt meg egy hajléktalan

Egy 13 éves kislányt erőszakolt meg egy hajléktalan férfi Budaörsön. Az eset még február 27-én történt, a férfit március 2-án fogták el - tájékoztatott kedden a Budaörsi Rendőrkapitányság.

A kislányt egy Budaörsre tartó buszon szólította le a hajléktalan férfi. enni-inni hívta magával abba a hétvégi házba, ahol meghúzta magát. Beszélgettek, majd a férfi többször is megerőszakolta, illetve meg is verte a kislányt - mondta el a Független Hírügynökségnek Cservenyák Bernadett, a Budaörsi Rendőrkapitányság szóvivője.

A gyerek az eset után kórházba ment, onnan értesítették a rendőrséget. A férfit néhány nap múlva, március 2-án el is fogták a rendőrök, azóta már előzetes letartóztatásban van.

Olvasóink írták

 • 18. Becsület 2009. március 11. 14:01
  „Üdvözlet Mindenkinek!
  Olvasva ezt a rövid cikket, hát elgondolkodom egy kicsit! Min? Azon, hogy egy 13 éves lány, hogy lehet oly naiv, hogy ismeretlen férfivel elmegy enni, inni! A mai fiatalok - tisztelet a kivételnek, de szerintem elég kevés van! - rettentő meggondolatlanok minden téren. Amikor baj van, akkor pedig összeomlanak! Azért kíváncsi lenék a szülők mentalitására is. Természetesen undorító, hogy egy felnőtt, - de bárki! - oly mélyre süllyed, hogy visszaél fizikai fölényével és megbocsájthatatlan dolgot művel. Remélem a törvény szigora méltó büntetést szab ki erre az ösztön lényre! A lány pedig hogy dolgozza fel e traumát? Erre csak Ő tudja a választ. Attól félek, hogy nem ez lesz az utolsó történet e tekintetben.”
 • 17. Judytka 2009. március 11. 10:12
  „13 éves kislányok félni szoktak egy retkes,büdös hajléktalantól,nem barátkozni velük!Sok körülmény ismeretlen,(pl szülői háttér..stb)nem lehet ítélkezni.Minden esetre ki kell oktatni a gyerekeket,hogy ne álljanak szóba idegenekkel,ne fogadjanak el semmit,és ne menjenek el velük.Nem könnyű ma szülőnek lenni,sok veszély van,.amitől óvni kell a gyerekeinket!Zoltanz,egyetértek veled.”
 • 16. MTT 2009. március 11. 09:51
  „A 13 éves kislány, már nem annyira gyerek, hogy ilyen mesének bedőljön....Vagy ha igen, akkor a szülők, nevelők munkája hagy kívánni valót. Óvodás gyerek szajkózza, hogy ISMERETLENNEL NEM ÁLLOK SZÓBA!!!!!!!”
 • 15. extradagadt 2009. március 11. 07:53
  „Kant bácsi!

  Már csak azért is lehetne törölni a beírásodat, mert Emmanuel Kant néven írogatsz. Ha pedig a melletted ülő jogász bácsi csak arra képes, hogy bebizonyítsa, nevetek véletlen egybeesés, vagy továbbmenve: nem is Emmanuel, hanem Immanuel volt a névadód valódi neve, akkor sok visszhangja nem lesz.

  Üdv:
  Hajléktalan alkoholista Bivalyb*sznádrúl.”
 • 14. Anya77 2009. március 11. 07:47
  „Nem ismerjük a kislányt sem, és a szülőket sem, ne szidjátok őket. Csúnya világot élünk, nagy a csordaszellem hatalma, és a fiatalok egymástól és a TV-től nem sok jót tanulnak. Az én gyerekeim kicsik, ritkán nézhetnek TV-t, mégis sokszor elcsodálkozom, mert az óvodatársak igen. A középsősök több alkohol nevét tudják, mint én!
  Amikor fiatalok voltunk, mi is vagánykodni akartunk, hogy most aztán megcsináljuk, amit otthon megtiltottak, (Azért ilyent nem.) csak ránk nem leselkedtek ekkora veszélyek.Nem is merek belegondolni, mi lesz, ha az én gyerekeim megnőnek. A mi szüleink még attól féltek, hogy a buliban iszunk egy kisvadászt, a mostani fiatalok meg az iskolában drogoznak (töbtől hallottam). A 10 évesekért anyuka elmegy az iskolába, hogy el ne üsse az autó, a 12 évesek meg topmodellnek öltözve és kikenve smárolnak az ajtóban. Szerintem itt társadalmilag összefogva lehetne csak jól nevelni őket, mert egymástól is tanulnak, aki meg szántszándékkal csinál ilyesmit, azt meg kiirtani, mielőtt még továbbtenyésztődik!”
 • 13. albatrosz 2009. március 10. 23:56
  „Golyóit kidobni a kutyáknak! Aljas, mocsok szemét!”
 • 12. ASHER 2009. március 10. 20:58
  „huzzak karoba az ilyet de csak nagyon lassan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 11. Gondolkodo 2009. március 10. 20:05
  „azért érdekes,hogy egy 13 éves kislány képes elmenni egy idegennel aki leszolitja a buszon,ennyi idős lánynak már több eszének kéne lenni,hogy nem megy el idegennel,magára vessen,sajnálom a kislány de gondolkodhatott volna elöbb,szülei miért nem magyarázzák meg nekik?”
 • 10. 13.István 2009. március 10. 19:37
  „Milyen ANYA az aki nem oktatja ki gyermekét,hisz ilyen állatok tömegével
  vannak. Kérdés rózsaszinű volt egyátalén az a lányszoba ?
  Reméllem elveszik a kedvét ,én ismét csak 150 C fokos olajat használnák ismételt kedvcsinálónak.”
 • 9. lhb 2009. március 10. 19:05
  „osztom a véleményed babzi”
 • 8. zoltanz 2009. március 10. 18:11
  „A 13 éves, romlatlan gyermek a rózsaszín lányszobából a budaörsi buszon keresztül egyenesen egy büdös, mocskos alkesz csöves patkány ágyában kötött ki, kajáért és piáért. A cukros bácsi becsalogatta a naiv csitrit a málnásba? Lehet, hogy nem a hajléktalan vette el a kiscsaj szüzességét? Bár az egész sztori qrvára sántít, annak a tetű nyomi pöcsnek porítani kellene a berendezését. Hogy huggyozni is csak guggolva tudjon, mert különben telepisálná a csukáját.”
 • 7. lolita 2009. március 10. 17:51
  „Ez mar több mint Amerika ami nalunk törtenik!”
 • 6. tondaki 2009. március 10. 17:34
  „Vissza kellene állítani a halálbüntetést, csak az állítja meg az ilyen férgeket.”
 • 5. Totyis 2009. március 10. 17:01
  „KÖTELET AZ ILYEN FÉREGNEK!!!”
 • 4. babzi 2009. március 10. 16:55
  „Nincs gyerekem, de emlékszem még amikor a szüleim arra tanítottak: "ne állj szóba idegenekkel", "ha valaki nem hagy békén, kérj egy másik felnőttől segítséget"... A cikkből számomra az derül ki, hogy a "kis"lány el is ment a férfivel a hétvégi házba ahová "enni,inni hívta". Természetesen elítélem a szemét disznót, mert senkinek nincs joga egy gyermeket bántani (felnőttet sincs), de azért én szétnéznék a család háza táján ahonnan ez a kislány származik. Most kislányként emlegetjük, máskor pedig arról olvashatunk, hogy 16 évesen már ciki szűznek lenni, akár már 13 évesen is átesnek a tűzkeresztségen a "kislányok". Komoly felelősség van a médián és a társadalmon, a szennyen, ami nap mint nap ivódik bele az emberekbe, a gyermekekbe!”
 • 3. lali84 2009. március 10. 16:07
  „erre van eszük az állatoknak..mocskos férgek ezért nem adok egy hajléktalanak se egy fillért se..”
 • 2. Löw 2009. március 10. 16:05
  „továbbra is azt állítom: emberi jogai csak embereknek lehet.
  Aki nem tartozik ebbe a kategoriába, azt felkötném az elsö fára. A golyó az drága.”
 • 1. Primax 2009. március 10. 15:30
  „Állat...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Zöld Demokraták másként látják

Győr-Budapest - Zokon vette Reuter György győri zöld demokrata a portálunkon megjelent, a szervezet… Tovább olvasom