Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Új Polo: a minőségi kisautó

Az új, erőteljes külsejű Polo már az első pillantásra kimutatja friss, modern személyiségét.

Május végén Magyarországon is debütált az új Polo, mely megújult formában írja tovább nem mindennapos sikertörténetét. Pontosan 30 esztendeje állít a Polo kategóriájában újra és újra mércét, s a bestseller negyedik nemzedékére épülő legújabb generációja is e vezető szerep igényét nyomatékosítja.

Az új Polo már az első pillantásra kimutatja modern személyiségét. A teljes egészében új fejlesztésű első rész erőteljes, háromdimenziós formáinak köszönhetően a Polo a korábbinál egyértelműen masszívabbnak és erősebbnek hat. Dinamikusabbá vált, hangsúlyos formai nyelvezetével megjelenése frissebb, és a modern idők stílusához illeszkedik. Az új Polo a legújabb Passatot követően immár a második Volkswagen, amely a márka új arculatát hordozza.

A legújabb generációs Polo kétféle felszereltségi változatban – Trendline, Comfortline – érhető el. E két felszereltségi szint kiemelkedő kényelmi és biztonsági adottságaival hű marad a korábbi Polo-generáció képviselte magas színvonalhoz. Az alapfelszereltség részeként kínálja az ABS-t és a CD-s rádiót is.

Az új Polo mindemellett további részletmegoldásokat is kínál, amelyek első ízben jelennek meg, és a biztonság, illetve a kényelem terén egyaránt új perspektívát kínálnak az ügyfelek számára. Ezek között szerepel egyebek mellett a komfort-vészfékrásegítő, a ParkPilot, a gumiabroncs-légnyomás kontroll-lámpa és a tompított fényszóró „Coming-home" funkciója. E felszereltségi jellemzőivel a Polo új mércét állít kategóriájában, s az igényes és modern dizájnt a haladó gondolkodású vásárlók igényeit is kielégítő, fejlett felszereltséggel egyesíti. Szintén újak a speciális hővédő üvegezéssel opcióként kínált lesötétített oldalablakok és hátsó szélvédő.

Az új Polo széles motorpalettájával is bizonyítja sokoldalú tehetségként kínált, első osztályú kvalitásait. Az 55 és 100 LE közötti teljesítményskálán négy benzinmotort, valamint 70-től 130 lóerőig négy korszerű TDI-erőforrást kínál.

A rmodell 2.299.000 Ft-tól érhető el hazánkban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

TT Coupét kapott a rendőrség

Győrben gyártott, különlegesen felszerelt Audi TT-t ajándékozott a rendőrségnek az Audi Hungária. Tovább olvasom