Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Átvették a díjakat a naptárlányok

A Kisalföld 2005-ös naptárlánya végül holtversenyben 2 hölgy lett: Szabó Döniz és Tóth Zsuzsi.

A fotósorozatot a lányokról itt találhatják
 UGRÁS A NAPTÁRLÁNYOKRA >>


A Kisalföld 2005-ös falinaptárára két hölgy került fel – ahogy a mai számunkban található poszteren láthatják is –, ugyanis olvasóink szavazatai alapján holtverseny alakult ki két jelölt között. Szabó Döniz és Tóth Zsuzsi kedden a győri sajtóházban vette át jutalmát.

Mindkét naptárra került lány százezer forintos vásárlási utalványt nyert. A győri Kámea ékszerüzlet ajándékát Füzy József ügyvezető igazgató adta át Szabó Döniznek. Tóth Zsuzsi pedig a Gold House Kft. utalványát kapta, amit a cég győri ékszerüzletében vásárolhat le.

A nyertesek: kattintson a képre >>
Mindkét nyertesről írtunk már korábban is lapunkban és nemcsak azért, mert beneveztek a Kisalföld Naptárlányt keresünk! játékára. Szabó Dönizről utoljára nem is olyan régen jelent meg cikk. November végén ugyanis a 17 éves győri lány a Pannónia szépe és a Miss Futball Hungary cím elnyerése után a Ford modellversenyén is a legszebbnek bizonyult a magyar lányok között. P képviselheti hazánkat januárban New Yorkban a világversenyen, ahol modellügynökségek is figyelik a versenyzőket. Ha tőlük ajánlatot kap, nem fogja elutasítani. Szeretne pár évig külföldön a szépségszakmában dolgozni, de a továbbtanulás is fontos számára. Szülei sem akarják eltiltani a modellkarriertől, ha kell, el is kísérik, hogy segítsék pályáját.

Tóth Zsuzsi is dolgozott már modellként. P sem ismeretlen olvasóink előtt. Akkor írtunk róla, mikor a ValóVilág 3. beszavazó- show-ján részt vett a 20 éves egyedi lány. A villába már nem került be, de így is ismertségre tett szert a tévé által, és ezt most még fokozhatja. Olvasóink az év 365 napján láthatják a Kisalföld-naptáron.

Zsuzsi nyerni akart, ezt nem is tagadja. Külsejének előnyeivel szerinte egy hölgy bátran élhet, de tudja, hogy ész is kell a boldoguláshoz. Ezért még tanul és egy építőipari vállalkozásnál dolgozik. Jövőre kommunikációs főiskolára akar felvételizni, műsorgyártás szakra. Tehát a kamera mögé akar állni. Több dolog érdekli, és még nem döntött. Igaza is van. Fiatal is, szép is, akárcsak Döniz. Erről olvasóink is meggyőződhetnek a Kisalföld 2005-ös naptárján.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Burkus Tünde

Tovább olvasom