Bűnügy

2022.03.09. 16:10

Parkolóhelyen vitázott össze két férfi Vámosszabadin, egy pisztoly is előkerült

Az incidens tavaly történt, a nyomozást most zárták le.

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2021. február 7-én délután érkezett a bejelentés, miszerint Vámosszabadin, a Gerlice utcában heves szóváltás után egy ismeretlen férfi fegyverrel, vagy annak utánzatával fenyegette meg a bejelentőt.

 

A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy egy parkolóhelyen vitáztak össze, amikor a férfi egy lőfegyvernek tűnő tárgyat vett elő, aminek csövét a fejére irányította.

 

Miközben a rendőrök a bejelentőt hallgatták, megjelent a helyszínen a korábbi támadója, egy 47 éves férfi, akit a járőrök elfogtak, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak.

 

A vámosszabadi férfi a rendőröknek beismerő vallomást tett, amikor garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során kiderült, hogy az egedéllyel tartott gáz- riasztó pisztolyával próbált ráijeszteni a vitapartnerére.

 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárásokat elvégezte, az üggyel kapcsolatos iratokat pedig a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!