A nagypapa nyomdokain

2022.03.21. 17:22

A négyéves Marcit lepték meg a rendőrök Sopronban - galéria

Ezúttal egy óvodás kisfiú nagymamája írt levelet a Soproni Rendőrkapitányságra, hogy segítsenek örömöt szerezni unokáját születésnapja alkalmából.

kisalfold.hu

Levelében Marcell nagymamája megírta, hogy unokája számára azért is különösen fontosak a rendőrök, mert nagypapája, akivel szinte mindig rendőröset játszik, bűnügyi technikusként szolgált a kapitányságon. A kisfiú először nagyon megilletődve fogadta a házuk elé érkező rendőrautót, édesanyja öléből nem tágítva köszöntötte az ajándékot hozó Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmestert és Agárdi Imre rendőr törzsőrmester.

 

Viszont miután beült a tiszteletére kék fénnyel villogó gépjárműbe, már szívesen elegyedett szóba a járőrökkel. Elmesélte, hogy legjobb barátjával Alexszel, az óvodában gyakran játszanak rendőrautókkal és –motorokkal. Otthon pedig a nagypapával szeret legjobban játszani, aki már meg is tanította a stop tábla használatára, és ujjlenyomatokat is készített vele. A rendőri munkát nagyon veszélyesnek tartja, ezért idősebb korában szeretné eldönti, hogy akar-e rendőr lenni, de azért a nyomozói munkával mégiscsak kacérkodik.

 

Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánunk Marcinak! - írták a soproni rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!