Tánc, mulatság

2020.01.11. 23:38

Médiabál 2020 Győrben: hárman kaptak elismerést – fotók az estről

Tizenhetedik alkalommal nyitotta meg kapuit a győri Médiabál, ahol összegyűltek a média és a közélet széles körben ismert szereplői, hogy jó hangulatban, felejthetetlen élménnyel indítsák a 2020-as báli szezont.

Munkatársunktól

Győrben már hagyománnyá vált és ez idén sem volt másképp, hogy a győri Egyetemi Csarnok teljes pompájában fogadta az eseményre érkezőket. A bál a Piramis Szállj fel magasra című dalával kezdődött, amelyet a Győri Egyetemi Zenekar, a 64U és Paku Patrícia adott elő.

Az est két műsorvezetője Ördög Nóra és Fábián György voltak. A nyitányt követően Fekete Dávid alpolgármester, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Pintér-Péntek Imre főszervező, Földesi Péter, a Széchenyi István Egyetem rektora és dr. Dézsi Csaba András, önkormányzati képviselő köszöntötte a 17. Médiabál vendégeit.

 

Az idei rendezvény szlogenje a Gyökereket és Szárnyakat volt, amely utalt arra, hogy a médiabál mindig megtartja azokat az elveket, amelyeket megalapításakor létrehoztak, mégis minden évben képes újat adni a bálra látogató közönségnek.

Az ünnepélyes díjátadó ceremónia keretein belül szakmai zsűri minden évben odaítéli az Év Médiaszemélyisége díjat. Idén rendhagyó módon ketten vehették át a kitüntető címet, amelyet sokéves újságírói munkájával Werner Krisztina, a Kisalföld megbízott főszerkesztője és Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója érdemelte ki, aki videóüzentben köszönte meg méltatását.

Werner Krisztina, a Kisalföld megbízott főszerkesztője

Tavaly óta az esemény a Széchenyi István Egyetem támogatói bálja, idén már másodszor ítélték oda az Alumni-díjat, amelyet idén Tarlós István vehetett át, volt győri egyetemistaként.

Látványos produkciókból idén sem volt hiány, fellépett a Győri Egyetemi Zenekar, a 64U, Lábas Viki, a Győri Balett, MR.Tibowsky, a Hoppáré, Szulák Andrea, Sári Évi és Ladinek Judit, az estet pedig DJ Dominique zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!