Szépségverseny

2022.05.07. 07:11

Az utolsó pillanatban jelentkezett, így lett Győr-Moson-Sopron megye Tündérszépe

Kis Laura Dórát választotta az országos szakmai zsűri Győr-Moson-Sopron megye legszebbjének és juttatta tovább az országos döntőbe.

kisalfold.hu

Kis Laura Dóra képviseli Győr-Moson-Sopron megyét a Tündérszépek szépségverseny országos döntőjében.

Forrás: Huszár Gábor / Kisalföld

A 22 éves győri lány szinte az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy beküldi a jelentkezését a versenyre. És milyen jól tette! Laura tavaly már tett egy próbát, akkor nem jutott tovább a megyei fordulónál, de ez nem szegte kedvét. Az volt élete első fotózása, amire a mai napig meghatározó élményként tekint vissza. Mint mondta, nagyon élvezte a profi körülményeket, a stúdiót és azt, hogy nagyon jó képek készültek róla. Kicsit sem volt csalódott, hogy az előző versenyen nem jutott tovább, mint mondta, az átélt élmény inkább meghozta a kedvét ahhoz, hogy hasonló fotózásokon vegyen részt. Idén nem tervezte, hogy induljon a versenyen, de ahogy látta napról napra a bemutatott lányokat, egyre inkább azt érezte, hogy nem maradhat le.

“A születésnapomra kaptam a fotózást. Ez volt a második alkalom, amikor profi körülmények között készültek rólam képek. A párom biztatott, hogy jelentkezzek ezekkel a fotókkal. Végül meggyőztem magam, hogy tegyek egy próbát, hisz nincs semmi vesztenivalóm” - mesélte.

Kis Laura Dóra úgy érzi, hogy már most sokat nyert a versenytől.
Forrás: Huszár Gábor / Kisalföld

Élményt és új barátságokat vár

Mint mondja, már azt is óriási dolognak élte meg, hogy bejutott az országos döntőbe. Nagyon várja a felkészítő tábort. 

“Már visszanéztem az előző évek videóit. Biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz. Amikor megtudtam, hogy én is bekerültem a kiválasztottak közé izgulni kezdtem, ahogy telnek a napok, fokozatosan vált át ez az érzés izgatottságba. Nagyon várom, hogy találkozhassak a gyönyörű mentorokkal, magamra ölthessem a szebbnél szebb ruhákat. Amitől kicsit sem tartok, az a magas sarkú viselése. Az nekem állandó kellék”

Tudatos életmód

Ugyan a mindennapokban is nagyon odafigyel az egészséges életmódra - mint a sport, étkezés, vitaminok és kellő folyadékbevitel -, a verseny előtt ezekre hatványozottan fog ügyelni. Heti 4-5 alkalommal jár konditerembe, és alig várja a nyarat, hogy újra SUP-ra állhasson. Úgy tartja, hogy ezek hozzátesznek a nőiességhez és erősítik az önbizalmat.

Persze nem ez tölti ki minden gondolatát. Szabadidejében rendszeresen rendeznek közös főzéseket a barátaival. A kedvencei az olasz ételek és borok.

“Figyelni kell az egészséges életmódra, de nem szabad mindent megvonni magunktól” - vallja. Laura azt is elmesélte, hogy már kislányként vonzották a nőies dolgok. "Szerettem anya magas sarkú cipőit felhúzni és próbálgatni a sminkelést. A jövőben el tudnám képzelni magam akár modellként, vagy a szépségipar más területén” - mesélte.

A magas sarkú nekem állandó kellék

A versenyt ehhez tartja óriási lehetőségnek. Bízik benne, hogy az élményen túl barátságokkal is gazdagodik majd. Reméli, hogy sokat tanulhat a felkészítő táborban a mentorokról és a legjobb formájában állhat a zsűri elé a döntőben. Ehhez pedig minden segítséget megkap majd a három gyönyörű és rutinos szépségkirálynőtől, Kárpáti Rebekától, a 2013-as Miss Universe Hungary győztesétől, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andreától, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Esztertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!