Énekszóval

2023.11.13. 11:00

Gyárvárosi zenés családi délután

Kisalföld.hu

Fotó: Olvasó - Gulyás Attila

A Gyárvárosiak Baráti Köre Egyesület vasárnap délután rendkívül színvonalas zenés családi műsort rendezett, melynek méltó helyszíne a Lukács Sándor iskola színházterme volt. 
A rendezvény gazdag és változatos repertoárt kínált: könnyűzenei énekeket, hegedűszólókat, operettrészleteket és magyar nóta slágereket.
A hangulatot Molnár Ágnes és Mészáros Tamás teremtették meg, akik saját feldolgozásukban közismert könnyűzenei slágerekkel szórakoztatták a közönséget, melyekkel méltán arattak hatalmas sikert.
A rendezvény tetőpontjához érkezett, amikor kiváló budapesti művészek léptek színpadra: Mádi Piroska énekművész, Domoszlai Sándor operaénekes, Buch Tibor színművész, Kovács Szilárd énekes, Horváth Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongora- és gordonkaművész lenyűgöző műsorát élvezhette a közönség.
Az előadók elegáns ruhákban tündökölve varázsolták el a közönséget, akiket bevontak az éneklésbe, így tették még szorosabbá a közös élményeket. 
Az idei Gyárvárosi Zenés Családi délután résztvevői gazdag élményekkel térhettek haza. Elismerés illeti a rendezvény kiváló szervezését és magas színvonalát.
Kép és szöveg:
Gulyás Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában