Tematikus nap

2023.07.27. 14:13

Táborozó gyerekek tették szebbé Vámosszabadit

Kisalföld.hu

Forrás: Vámosszabadi Iskola

"Idén, a már sokadik alkalommal rendezték meg Vámosszabadin a Kézműves- és Játéktábort, amelynek kis résztvevői az egyik tematikus nap alkalmával azt próbálhatták ki, milyen önkénteskedni, környezetünk megszépítésével tenni a lakóhelyünkért.  
Az akció keretében diákjaink egy játszóteret és annak környékét tették rendbe. A nagy nap előtt már lelkesen készítettük a manóajtókat, lámpásokat, pozitív kavicsokat és szélforgókat. A helyszínen aztán szemetet szedtünk, kapáltunk, közös homokozó játékokat helyeztünk ki, valamint kialakítottunk egy kertecskét is, ahová virágot ültettünk és a már említett saját készítésű dolgokkal dekoráltuk. Reméljük, hogy a gyerekek kezdeményezése nyitott szívekre és követőkre talál, hogy együtt még szebbé varázsolhassuk a helyet, ahol élünk. Köszönjük a Győr-Szol Zrt. közreműködését és támogatását, nemsokára folytatjuk! " - számolt be az ötletgazda és fő szervező Balogh-Kamocsai Eszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában