tudósító

2020.09.12. 08:41

Digitális nagyszülők a győri Deák-iskolában

A Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskoláért Alapítvány „Digitális Nagyszülők” elnevezésű projektjének keretében szombati programokon, kirándulásokon és három napos hétvégi „konferenciákon” vehettek részt az érdeklődők.

Tudósító

A drónozás rejtelmeinek megismerése Kovács-Zimborás Kurszán segítségével

Akik korábban úgy gondolták, hogy már kiválóan alkalmazzák az okostelefon különböző beállításait, megtapasztalták, hogy az előadások során kitágult a világ. Ma már értik, tudatosan használják az internet nyújtotta lehetőségeket, applikációkat, köszönhetően a színvonalas és hasznos információkkal teli előadásoknak.

A drónozás rejtelmeinek megismerése Kovács-Zimborás Kurszán segítségével

Kiemelendők az előadók rendkívül informatív prezentációi, szakszerű és türelmes magyarázatai, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy a szenior csapat, figyelembe véve a veszélyeket, magabiztosan használja az internetet, applikációkat töltsön le, zenét hallgasson, filmet nézzen vagy információkat gyűjtsön.

A kirándulások, a három napos hétvégi rendezvények pedig oldották a komoly munkát, segítettek abban, hogy a csoport tagjai ne csak a világhálóval, de egymással is megismerkedjenek, ill. a korosztályukat érintő néhány problémára választ kapjanak.

Különösen élményszerű volt a drónokról hallott és látott bemutató, ill. az online jogtárak használatával kapcsolatos előadás.

Köszönet a szervezőknek, akik a nehéz „vírus helyzet” ellenére példamutatóan bonyolították le a „Digitális nagyszülők” színes programjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában