Kifejező: vécécsészét állítottak egy kátyúba Győrben - fotó

˝A győr-révfalui Zólyom utcában valaki diszkrét utalást tett az utak állapotára egy kátyúba állított vécécsészével" - írta lapunknak egy olvasó, aki fotót is küldött a furcsa látványosságról.

Volt, aki a Facebookon azt írta: a gödör 15–20 centiméter mély, s nemrégiben egy gyermek biciklivel belehajtott és összetörte magát.

Fotó: Olvasó

[namelink name="​Máthé-Tóth Péter"], a győri útkezelő szervezet szóvivője megkeresésünkre kreatív megoldásnak nevezte az akciót, amitől mégis óva intett mindenkit, mert fizikai akadályt tilos úton elhelyezni, s ha valaki mégis megteszi, a büntető törvénykönyv szerint kimeríti a közlekedés biztonságának veszélyeztetését.


„Az ilyen cselekedet helyett inkább bejelentést kérünk a [email protected] e-mail-címre" – tette hozzá, azt ígérve, hogy a vécécsészét eltávolítják, az úthibát táblával jelölik, javításáról pedig később gondoskodnak a szakmai fontossági sorrend betartását szem előtt tartva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában