Így készülnek a VOLT-ra - Olvasónk helyzetjelentése a Lővérekből

Járdaépítés, árkok betemetése, tereprendezés. Csak néhány elvégzett, vagy megkezdett munka azok közül, amelyekről olvasónk a fesztivál helyszínéről beszámolt.

"Tegnap délután bicajoztam, és a Lővér Kempinget is bejártam, ahol másfél héttel a nyitás előtt elkezdték a VOLT fesztivál építését" - kezdte beszámolóját olvasónk, Lukács János Sopronból, aki sok részletet megosztott arról, hogy mit tapasztalt az egy hét múlva már fesztiválozók tömegeinek helyet adó területen.


 

Ma még madarak csiripelnek ahol egy hét múlva a VOLT dübörög


Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

A leginkább szembetűnő újdonság, ami most látható, az egy gyalogos járda építése a Harkai úton, ami a buszforduló és a kemping bejárata között épül. Így nem kell majd az autók között botorkálnunk éjszaka, ittasan. :)


A kempingbe vezető út mellett, és a harkai plató nevű terület mellett már pár napja betemették azokat az árkokat, melyek miatt autóval amúgy nem lehet a területre behajtani.


Lenyírták és összeszedték a térdig érő füvet a legtöbb helyen, már csak a rét kemping érintetlen.


Amikor ottjártam, éppen egy hatalmas nagy transzformátort tettek a helyére, egy kék konténerbe a csillagos ház mellett.


A kemping parkolóban áll két kamionos utánfutó megpakolva óriási fémlapokkal, amiből utakat építenek, és a nagyszínpad mögötti területen ezt az utat pont építették.


A Harkai útról nyíló parkolóban egy kamion állt megpakolva a mobil kerítésekkel, és itt le volt már rakva egy csomó vasketrec mindenféle kábellel.


A taxis fordulót pedig már felszórták murvával, így nincs ott sem sártenger.


A terület még eléggé kihalt egyébként, és hihetetlen, hogy két hét múlva több tízezren leszünk ott, ahol most csak madarak fütyörésznek. :)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában