Szántóverseny volt Fertőszentmiklóson

A Szüreti Napok egyik programjaként sok látogató megtekinthette, ahogy 7 traktoros és egy lovakkal szántó versenyző összeméri a tudását.

A Magyar Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron megyei Szervezete, a Fertőszentmiklós és környéke Gazdakör illetve Fertőszentmiklós Város Önkormányzata szervezésében megrendezték a 21. századi első Győr-Moson-Sopron megyei Szántóversenyt.


Szeptember 24-én, szombaton, Fertőszentmiklóson, a Szüreti Napok egyik programjaként sok látogató megtekinthette, ahogy 7 traktoros és egy lovakkal szántó versenyző összeméri a tudását.


A kor és lóerő nem volt kizáró tényező, hiszen legidősebb résztvevőnk 2 igazi lóerővel és az egyik legfiatalabb gazda 165 lóerővel teljesítette a versenyt. Itt nem a gyorsaság volt a döntő az indulók között, hanem a szántás minősége.


A zsűri pontozta a teljesítményeket, és 3 kategóriában hirdetettek eredményt. A helyezéseket a szervezők értékes nyereményekkel honorálták. A díjátadóra a Fertőszentmiklósi Szabadidőközpontban került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában