Köszönet a Republic koncertjéért

A Győri Rotary Club szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a jótékonysági Republic koncert.

Az előadás kicsit késett, mert az együttes felszerelését szállító kamion 2 órás dugóba került az autópályán a köd és a sok baleset miatt. De ez a hangulaton mit sem változtatott. A győri és környékbeli, valamint szlovákiai iskolákból érkező többszáz fős diákkórus kísérte az együttest.

A Republic most ünnepelte a 20. születésnapját, ezért egy hatalmas tortával kedveskedtek a szervezők. A Rotary ifjúsági szervezetének tagjai a Rotaractos magyar amerikai és brazil cserediákjai is sokat segítettek a rendezésben és a jegyek értékesítésében.

A Rotary egyik fő célja, hogy segítsünk embertársainkon, segítsük a rászorulókat.

Fotók: Fazekas barnabás fotóriporter

A Bárczi Gusztáv Kollégium és Különleges Gyermekotthon tanulói már évek óta vendégeink a koncerteken.


Tőlök kaptuk ezt a köszönő levelet:

Tisztelt Rotary Club!

Az élmény felejthetetlen amit gyermekeink a koncerten kaptak. Csak látni kellett az arcokat, mosolyokat. Egy mozgássérült kislányunk, Laura, aki most esett át egy műtéten /csipet építettek a hallójáratába a hallása visszaszerzése érdekében/ szemmel láthatóan érzékelte a zenét /ez nagyon nagy eredmény!/, és két órán keresztül "pörgött" hol a kocsijában, hol térden táncolva. Összességében mégegyszer nagyon köszönjük a lehetőséget és a képeket is.

További jó egészséget kívánunk munkájukhoz:
Bárczi Iskola Kollégiuma nevében:

Tóth Józsefné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában