Balesetek csúcsidőben - Motoros a szalagkorláton

Győr - Motoros ütközött kisteherautóval a győri Pápai úton - kaptuk a hírt és a fotókat olvasónktól. A baleset nagy torlódást okozott, ahogy a Radnóti szobornál történt karambol is. Ott egy betonlapokat szállító utánfutós személyautó ütközött az út menti szalagkorlátnak.

tudósító

Lábszár és csípőtöréssel szállították kórházba a mentők azt a motorost, aki pénteken délután ütközött egy kisteherautóval Győrben, a Pápai úton. A motorkerékpár vezetője a város felé tartott, amikor egy jobbra ívelő kanyarban áttért a bal forgalmi sávba, ahol épp akkor érkezett oda szemből egy szabályosan közlekedő teherautó.

A hétvégi, munkaidő utáni csúcsforgalomban nagy torlódást okozott a baleset, éppúgy, mint az, amelyik az 1-es főúton, a Győr határában lévő Radnóti emlékműnél történt. Ott egy betonlapokat szállító utánfutós személyautó az út menti szalagkorlátnak ütközött, de személyi sérülés nem volt. A sérült járművet a győri tűzoltók segítettek leemelni az útról. A műszaki mentés idejére a péntek délutáni forgalomban feltorlódtak a járművek.

Olvasónk küldte

Péntek délután 15.20 körül egy motoros kisteherautóval ütközött a győri Pápai úton. A motoros Győr felé tartott, mikor az egyik kanyarban kisodródott, és frontálisan ütközött a vele szemben szabályosan haladó gépjárművel.



A ütközés következtében a motoros a szalagkorlátnak repült. A kiérkező mentők súlyos sérülésekkel szállították a győri kórházba. A baleset miatt a környékeny nagy volt a torlódás.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában