Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 31°C Még több cikk.

`Udvari zenész voltam...´ - zene- és táncgála Fertődön

A fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházában 2019. május 24-én, pénteken 17 órakor "Udvari zenész voltam..." címmel zene- és táncgála kezdődik. A rendezvényen közreműködnek a Marionett Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusai és diákjai.
Az Esterházy-kastély Miklós herceg idejében sok koncertnek és hangversenynek adott helyet. Ezt a hagyományt követve fellépési lehetőséget kapnak azok a fiatalok, akik valamilyen hangszeren játszanak. A rendezvényen táncos produkciókat is bemutatnak, ezzel színesítve a gálát.

A Marionettszínház színpadát ezen a délutánon a gyerekek veszik birtokba, hogy bemutassák zenei- illetve tánctudásukat. A kis előadók műsora nyilvános, ingyenesen megtekinthető.
 
Gyermekrajzokon az Esterházy-tündérbirodalom

Még május 20-áig várják a fertődi Esterházy-kastély "Udvari festő voltam…" elnevezésű gyermekrajz pályázatára az alkotásokat. Május 24-én nyílik kiállítás a gyermekrajzokból. Az 50 legjobbnak ítélt alkotásból a Pálmaház kistermében 2019. május 24-én, pénteken 15 órakor kiállítás nyílik.

"Esterházy tündérbirodalom" témakörben meghirdetett rajzpályázatra - alkotónként 1 pályaművel, A4 méretben, technikai kötöttségek nélkül – pályázhat a 6-16 éves korosztály. A beérkezett pályamunkákat korcsoportonként értékelik és díjazzák. A kiállítás 2019. május 24 – június 16. között naponta, 9-18 óra között látogatható.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pereszteg a Fertő kerékpárút-hálózatában, új hidat is avattak az Ikván - fotók

Pereszteg a Fertő kerékpárút-hálózatában, új hidat is avattak az Ikván - fotók
Ünnepélyes keretek között adták át a Pereszteg és Nagycenk közötti kerékpárutat csütörtökön. Tovább olvasom