Sopron és környéke

2018.12.31. 20:23

Szilveszteri koncert lánykéréssel Sopronban

Harmincharmadik alkalommal tartotta meg szilveszteri koncertjét Sopron Város Fúvószenekara - ezúttal is frenetikus sikerrel.

kisalfold.hu

 A mindig megújulni és megfiatalodni képes együttes ezúttal fiatalos, lendületes, a szokásostól eltérő műsorral szórakoztatta a nagyérdeműt. A közönség pedig ezúttal olyannyira megtöltötte az Arénát, hogy a pótszékekre is szükség volt.


A Ferenczi Balázs vezette fúvószenekar az est első felében fokozatosan vitte a közönséget a könnyűnek nevezett, ámde fúvószenekar esetében éppenhogy nehéz műfaj felé, a második részben pedig a zeneiskola tanáraival és diákjaival kiegészülve, valamint Szénási-Rovó Diána, Vida-Veres Imola és Betuker Botond közreműködésével hamisítatlan Abba-showt varázsolt az arénába.


Az emlékezetes este legalább háromezer embernek volt emlékezetes, ám közülük kettőnek valószínűleg életük legszebb emléke lesz. Két szám között ugyanis a szilveszteri koncert közönsége előtt kérte meg Vígh Zoltán Cserpes Melindának a kezét. Az együttes ütős szekciójának tagja zúgó taps közben mondott igent...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!