Sopron és környéke

2017.12.12. 22:53

Ajándék a Családok átmeneti otthona lakóinak Sopronban

A soproni Családok átmeneti otthona lakóinak vitt ma a közelgő ünnepekre ajándékot a KDNP Soproni Szervezete.

kisalfold.hu

A családok átmeneti otthona olyanoknak nyújt támaszt, akik nehéz körülményeik vagy krízishelyzet miatt kérték befogadásukat az intézménybe.


A kisgyermekes családoknak öröm és egyben hasznos segítség az élelmiszercsomag még akkor is, ha a soproni családok átmeneti otthonában minden segítséget megkapnak a helyzetük megoldására, és biztonságban érezhetik magukat.

Az önzetlen adományozók jószándéka a fontos – mondta el Kovács Judit, az intézmény vezetője, aki örömmel vette át az élelmiszercsomagokat Földes Tamástól és Tóth Évától, a KDNP soproni elnökétől és alelnökétől, akiknek megköszönte, hogy külön volt gondjuk arra, hogy a közös örömöt igazán felhőtlenné tegyék azzal, hogy minden, az intézményben elhelyezett családnak jusson egy-egy csomag az adományokból.


A KDNP Soproni Szervezete nevében az adományozók elmondták: karácsonykor szívszorítóbb a válsághelyzetben élők sorsa, de a rászorulók segítése, támogatása az év minden szakaszában fontos.


Miután Sopronban példaértékűen működik a Fidesz és a KDNP szövetségi kapcsolata, így Barcza Attila, a Fidesz helyi elnöke is szívesen segített abban, hogy az élelmiszercsomagok célba jussanak a mai napon a 

válsághelyzetben lévő kisgyerekes családokhoz, hogy az ünnepre való készülődésüket szebbé tegyék.

Ezek is érdekelhetik