Sopron és környéke

2017.01.20. 12:24

Késett a kukásautó Sopronban - Az ok: beteg rakodó, elromlott szemétszállító, munkaerő hiány

Átcsoportosítással oldja meg a szemétszállítást a cég.

kisalfold.hu

„Sopronban több utcában is ott maradt a szemét, az STKH nem szállította el a kukákat. Pontos információm nincs, de állítólag kevés a kukás a cégnél. Nem tudom, hogy így mikor szállítják el a szemetet a házak elől?" – írta levelében olvasónk.


Valóban volt csúszás a Lőverekben, az okok sajnos prózaiak, sőt, szomorúak – tudtuk meg az STKH-nál. Vidékről érkező kollégáik balesetet szenvedtek, két soproni munkatárs pedig lebetegedett, ezért héttel kevesebb rakodó állt munkába. Egyébként sincs minden álláshely betöltve.


– Ezekben a napokban a többi körzetet is csak úgy tudtuk megoldani, hogy más részlegektől csoportosítottunk át rakodókat – mondták el a cégnél, hozzátéve, a hétfői körzet bizonyos utcáinak keddre tolódását a megnövekedett hulladékmennyiség, illetve az autó gyakran előforduló műszaki meghibásodása indokolja. A lényeg: szemét nem marad a kukában.

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!