Sopron és környéke

2016.05.01. 16:19

Késelés Sopronban a IV. László király utcában - Elfogták a a 36 éves gyanúsítottat - fotó

Késelésbe torkolló, krimibe illő összeszólalkozás történt május elsején délután Sopronban.

kisalfold.hu


Hétfő - A Soproni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Gy. I. 36 éves soproni lakos ellen - írta közleményében a rendőrség.


Vitát követő késszúrásról érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére május 1-én 13 óra körüli időben Sopronban. A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek és megállapították, hogy a gyanúsított – szerelemféltés miatt kialakult – szóváltást követően egy alkalommal megszúrta vitapartnerét, majd személygépkocsijával elhajtott a IV. László király utcából. Az elsődleges megállapítások szerint a 35 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a támadás módja és eszköze alkalmas volt arra, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozzon.A soproni rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg az elkövető felkutatását, azonban egy órával az esemény után Gy. I, önként megjelent a rendőrkapitányságon. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.


15.20 - Információik szerint a rendőrségnek sikerült elfognia a gyanúsítottat vasárnap délután.


Korábban - Késelésbe torkolló, krimibe illő összeszólalkozás történt május elsején délután Sopronban.


A szerelemféltéses történetben úgy tudjuk, az ex élettárs terrorizálta volt barátnőjét és annak új barátját. Ezúttal is kiáltozásoktól volt  hangos a környék, majd ezt követően az exbarát deréktájon szúrta vetélytársát.


A rendőrség az információk birtokában keresi az elkövetőt.

 


További részletek a hétfői Kisalföldben..


 

Ezek is érdekelhetik