Sopron és környéke

2016.03.10. 10:02

Új cégeket ismertek meg

Karrierépítésről, gyakornoki helyekről és a munkaerőpiac más fontos kérdéseiről hallhattak első kézből az NYME Közgazdaság-tudományi Kar Aldi Contact Day rendezvényének résztvevői.

kisalfold.hu

„Közel harminc cég képviseltette magát a fórumon, közte a banki és az autóipari szektor, az építőipar, a kereskedelem és az üzleti élet más szereplői. Kerekasztal-beszélgetéssel, előadásokkal segítették a Contact Day célkitűzését" – összegzett a főszervező Horváth Ágnes doktorandusz, a közgáz kar vállalati kapcsolatok csoportjának vezetője.

Göcsei Viktória és Tóth Gergely (balról a 2. és 3.), az Aldi képviselői  is részletezték, milyen lehetőségük van náluk a pályakezdőknek.

Göcsei Viktória és Tóth Gergely (balról a 2. és 3.), az Aldi képviselői  is részletezték, milyen lehetőségük van náluk a pályakezdőknek.

– A Contact Day hozta a várakozásokat. Olyan cégekkel sikerült fölvennem a kapcsolatot, amelyek eddig még nem kerültek az érdeklődési körömbe – magyarázta Adorján Sára harmadéves közgazdászhallgató. – A személyesség az egyik nagy előnye a rendezvénynek, azaz közvetlenül értesülünk a lehetőségekről, s van idő a részletekről is beszélni.


A nap hozadékaként sikerült is egy országos üzleti vállalkozásnál gyakornoki helyet kapnom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!