Sopron-ÉR-t

2011.01.09. 23:29

Kell egy nap

Egy nap alatt nem lehet megváltani a világot. Csakhogy; igenis kell egy nap, amikor

hozzákezdünk a világmegváltáshoz. Kell egy nap, amikor számba vesszük, mi fontos, mi nem, mi nagyon és mi kevésbé. Az biztos, hogy az idő az egyetlen, amit nem szerezhetünk vissza! A saját időnk pedig maga az életünk. Tudjuk, „csak egészség legyen és szeretet". Mégis ritka, hogy leülve végiggondoljuk, bizony magunk is felelősek vagyunk egészségünkért és bizony, a minket körülölelő szeretetért vagy szeretetlenségért is. Kell egy nap, mikor „leülünk magunkkal", mikor ránézünk szeretteink arcára, mikor számba vesszük, mi fontos és mi nem, mi nagyon és mi kevésbé.
Szerencsés ember vagyok. Bár azt nem tudom, hogy képes vagyok-e elég szeretetet adni, de az egészség kérdésében talán a megszokottnál többet is tehetek. Persze, egészséget adni nem tudok, mégis segíthetek, hogy megőrizze, vagy - ha lehet - visszaszerezze azt. Ez számomra az egyik legnagyobb dolog. Talán, ha sikerül tennem a dolgom, akkor több lesz az egészség és talán kicsivel több lesz a... szeretet.
Igaz barátja: az Érgondnok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!