Sopron-ÉR-t

2009.12.20. 22:10

Kis probléma, nagy probléma

Ahogy leírtam a címet, magam is látom, milyen hülye, talán ünneprontó a kiskarácsony, nagykarácsonyra rímelő torzszülöttem.

Mégis meghagyom. Megtartom, mert így ünnep előtt is időszerű, sőt... Talán a családi örömök, a gyertyaláng és a csillagszórók ragyogása mellett legalább ilyenkor megállunk egy pillanatra. Megállunk - amit a rohanó világunkban egyre ritkábban teszünk -, és elgondolkodunk azon, mi is fontos igazán az életben. A szeretet? A boldogság? Az egészség? A család? Az igazi értékek között biztosan ott a szeretet és az egészség. Akkor döbbenünk rá, mennyire fontosak, amikor már hiányoznak. Természetesnek vesszük, hogy vannak. Sokszor hagyjuk őket meggondolatlanul elillanni. Aztán... Aztán görcsösen igyekszünk meg- vagy visszaszerezni. És van, hogy akkor már késő. Megőrizni könnyebb lenne. Igen. Rajtunk is múlik. Mindkettőt ápolnunk kell, őszintén és tudatosan... minden nap. Tegyen szívvel-lélekkel, tudatosan a boldogságért és az egészségért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!