Jelentkezőket várnak

2022.07.02. 13:00

Főzőverseny a hegyeshalmi bornapon

kisalfold.hu

A VII. Hegyeshalmi Bornapok és Falunap keretében főzőversenyt hirdet a helyi önkormányzat. Keresik „Hegyeshalom legjobb bográcsban készült ételét” a Stettni-tó és Szabadidőparkban július 9-én, 8 órától szervezett eseményen. A nevezés díjtalan, a csapatok részére tűzrakó helyet biztosítanak. A főzéshez szükséges további alapanyagokról és eszközökről a részt vevő versenyzőknek kell gondoskodniuk. A csapatok minden összegyűjtött kóstolójegyért 500 forintban részesülnek. Díjazzák a legfinomabb ételt, a legszebb tálalást és a leginnovatívabb ételt, sőt, közönségdíjat is kapnak a legtöbb kóstolójegyet összegyűjtő csapatok. A zsűri elnöke Pálszabó Mihály aranykoszorús mesterszakács, a Francia Gasztronómiai Lovag- rend lovagja.

Bővebb felvilágosítást és a nevezést Fekete Tamás önkormányzati képviselőnél lehet kérni, illetve megtenni a +36-30/378-8210-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail- címen. A nevezésnél kérik a következőket elküldeni: a csapat neve, telefonszám és a nevezett étel. Minden főzni szerető versenyző jelentkezését várják. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!