PR

2019.05.11. 02:00

Lipóti a Sziget Közért - képgaléria

Lipót szívében, a templom mellett megnyílt a Közép-Szigetköz legnagyobb áruválasztékát kínáló kisáruháza, a Lipóti a Sziget Közért.

kisalfold.hu


Dr. Tóth Zoltán, a Lipóti Pékség ügyvezető igazgatója elmondta: a színvonal és a frissesség jellemzi az itteni árukészletet, a ropogós Nosztalgia kiflitől a friss joghurton át egészen a széles zöldség- és húskínálatig. A bejáratnál olvasható szlogen is a cég filozófiáját erősíti – minőség magyar termelők által. Nem titkoltan egy presztízsberuházást valósított meg Tóth Péter tulajdonos a kisáruház létrehozásával. "Célunk, hogy a saját termékeink mellett a magyar termelők által előállított áruk kerüljenek a polcokra (például gyermelyi tészta és kecskeméti ételízesítő), különös hangsúllyal a regionális beszállítókra. Így a Lipóti mellett többek közt dunaszigeti tojás, darnói hús, tejfaluszigeti pálinka, óvári sajt, püski méz, dunakiliti konzerv és savanyúság, dunaremetei baromfihús és győrsági lekvár is kapható.


A tulajdonos három évtized alatt felépített vállalkozó kapcsolatrendszerét használva a meghatározó magyar élelmiszeripari cégek tulajdonosait kérte arra, hogy – bár a nálunk forgalmazott áruk mennyisége nem mérhető a multik által értékesített darabszámmal – segítsenek: minőségi termékeik széles választékát a multikkal versenyképes áron juttassák el Lipótra. Mindezt azért, hogy a Sziget Közért is olyan áron (vagy olcsóbban) kínálhassa portékáit, mint a multik.

 

Lipóti a Sziget Közért


Fontos megjegyezni: Lipóton megtalálható minden, ami a színvonalas élethez a háztartásban szükséges. A Lipóti a Sziget Közért kisáruház is ehhez ad mostantól segítséget. Az ünnepélyes átadást tegnap tartották, a megnyílt üzletet megtisztelte látogatásával Nagy István agrárminiszter is.


"Szeretnénk bebizonyítani, hogy életképes modell a magyar termelők termékeit a fogyasztó által elvárt minőségben, a termelőnek és a vevőnek is elfogadható áron értékesíteni" – emelte ki az ügyvezető igazgató.


Mit jelent a már említett presztízsberuházás? – kérdeztük a Tóth Péter lipóti településvezetőt. "Harmadik polgármesteri ciklusomat töltöm, s a testülettel való közös gondolkodás eredményeként a településen az idegenforgalom adta lehetőségeket szeretnénk kihasználni, Magyarország egyik legszebb, legélhetőbb települését kialakítani. Ennek eredményeként a 700 lelkes település felmutathat már színvonalas termálfürdőt, pékséget, szállodát, sportcentrumot és két tannyelvű iskolát is. A pékség országos fejlődése mellett viszont, eddig nem volt nevünkhöz méltó az az élelmiszerüzlet a faluban, amit mi üzemeltettünk. A pékség sikerének köszönhetően most nyílt lehetőség ilyen presztízsüzletet nyitni. Ez kétszeres öröm számomra. Egyrészt akárcsak az oktatás vagy a sport területén, itt is régiós fejlődésben gondolkodunk. Ez az üzlet nemcsak a falu rendelkezésére áll, a régió és a turizmus minőségi kiszolgálására nyílt, fejlődését segíti. Másrészt a pékséggel már az elmúlt időszakban bebizonyítottuk, hogy a multinacionális láncok nélkül is lehetséges a fejlődés. Bízom benne, hogy új szemléletet honosítunk meg a vállalkozók és a vásárlók számára is. Ezt tükrözi az üzletben olvasható szlogenünk is: "Minőség magyar földből, magyar kézből. Hazai termelőkkel, mindent a vevőkért."

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában