Hotel Garzon Plaza

2020.06.15. 08:00

Visszatért az élet a Hotel Garzon Plazába

A személyes kapcsolat nem pótolható: jöhetnek az üzleti utazók.

Fotó: Pinter Adam Cincer

Újra nyitva és biztonságos környezetben várja a vendégeket a győri Hotel Garzon Plaza. A sportturizmus ugyan idén elmarad, de az üzleti utazásokhoz keresve sem találni jobb helyszínt.

Nem lesz könnyű visszaállniuk a szállodáknak a megszokott ritmusra, de most, hogy a járványveszélynek, úgy tűnik, lassan vége, az utazások is beindulnak. Erre számított a Hotel Garzon Plaza is, amely már a teljes határnyitásra és a légi közlekedés helyreállására készül, a német és osztrák vendégek ugyanis jelentős részét teszik ki a vendégkörnek. Elsősorban az üzleti céllal utazóknak, akik előszeretettel választják az autópályához és az Ipari Parkhoz közeli, a Bécs–Budapest–Pozsony aranyháromszögben fekvő, minden igényt kielégítő szállodát egy-egy céges találkozóhoz, megbeszéléshez, konferenciához. A négy éve nyílt szálloda vendégeinek kétharmada külföldi, volt olyan hónap, amikor 37 országból szálltak meg itt...

Természetesen most a Hotel Garzon Plazában is a biztonság az elsődleges szempont, a személyzet különösen ügyel például arra, hogy a kötelező távolságtartás betartható legyen a szálloda teljes területén, legyen szó a mindennapos étkezésről vagy egy kisebb konferencia lebonyolításáról. A 140 négyzetméteres nagyterem és a kisebb, 80 négyzetméteres konferenciaterem erre lehetőséget is ad, 30-50 fő kényelmesen találkozhat. A folyamatos fertőtlenítés természetes, a vendégeknek kihelyezett kézfertőtlenítők állnak rendelkezésre, a személyzet pedig – kerülve a felesleges érintkezést – maszkot visel. A lehető legkevesebb személyes kontaktust segíti az online becsekkolás is, a helyszínen gyakorlatilag csak a belépőkártyáját kell átvennie a kedves vendégnek.

Hogy az utazási kedv hogy alakul a közeljövőben, azt nehéz megjósolni, de tény, hogy a foglalások elindultak; érkezett már egyéni foglalás nemcsak nyárra, hanem decemberre is. A szálloda népszerűségét jelzi, hogy az éves kihasználtsága 80-90%-os, igaz, a sportesemények idén hiányozni fognak, hiszen számos, Győrben megrendezett nagy nemzetközi verseny – mint a tavalyi tornász VB vagy kick-box EB – versenyzői is rendszeresen itt szállnak meg. A szervezett kirándulócsoportok utazásait is jellemzően az év végére vagy 2021-re tették át az irodák, az élet azonban nem áll meg. Mert bár az elmúlt hónapokban az online „találkozóké” és a home office-é volt a főszerep, a személyes kapcsolattartást hosszú távon semmi nem pótolja.

Hotel Garzon Plaza

9024 Győr, Vasvári P. u 1/B

+36-96/900-500

www.garzonplaza.hu

(x)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában