megyekártya

2020.04.22. 07:37

Megyekártya program – A Kisalföld elismeri az előfizetői hűséget

A Kisalföld is csatlakozik a Megyekártya Programhoz, mellyel az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező kedvezménykártya-rendszere válik elérhetővé kedves előfizetőink számára is. Régi vágyunk, hogy hűséges előfizetőink kitartását és bizalmát megháláljuk.

kisalfold.hu

Februárban már tájékoztattuk olvasóinkat az áprilisi indulásról. Nagyon rövid idő alatt közel 100 partner csatlakozott a programhoz. Sajnálatos módon a koronavírus okozta járványhelyzet közbeszólt. Az elfogadóhelyek szervezését átmenetileg felfüggesztettük, melynek oka többek között, hogy sok csatlakozott partnerünk és leendő ügyfeleink többsége bezárni kényszerült.

A veszélyhelyzet ellenére sem tettünk le szándékunkról, hogy előfizetőink hűségét mind sokszínűségben és volumenben megfelelő mértékű kedvezményes vásárlási lehetőséggel honoráljuk. A krízishelyzet elmúltával, mikor az üzletek és így kedvezményadó partnereink is visszatérnek normál üzletmenetükhöz, tervezzük a Megyekártya Programot teljes gőzzel elindítani, hogy Kisalföld-előfizetőink számos kedvezményhez juthassanak számtalan helyen.

Amíg ez megtörténik, a napokban kézbesítőink házhoz viszik önöknek Győr-Moson-Sopron megye kártyáját.

A kártyára díjmentesen jogosult minden olyan Kisalföld-előfizető, aki egy évnél régebb óta rendelkezik előfizetéssel, illetve szerződésben vállalt hűségidejével vagy előre fizetéssel kiegészítve van meg a 12 hónapja.

Az aktuális elfogadóhelyi lista a www.megyekartya.hu weboldalon, a Megyekártya menüpontban érhető el folyamatosan frissítve, illetve az időszakosan megjelenő Megyekártya magazinban találja a teljes elfogadóhelyi listát évente két alkalommal, a napilapba behúzva.

Kívánjuk, hogy Kisalföld-előfizetésével és Győr-Moson-Sopron megye kártyájával közösen, minél tovább legyünk együtt „Része a megyének!”.

Információ a következő elérhetőségeken: 94/999-120, [email protected], www.megyekartya.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában