Munkavédelem és higiénia

2020.02.14. 08:00

Védd magad, Sopron!

Új cég tárta ki kapuit a vásárlók előtt Sopronban, a Teleki Pál utcában tavaly február 14-én: SGS Protection Kft. Munkavédelem és Higiénia Kis- és Nagykereskedelem, mint a Bunzl Mo. Kft. kiemelt régiós partnere.

 

A százszázalékos soproni tulajdonú cég egyéves születésnapját ünnepli. Lássuk, mi történt az elmúlt egy év alatt.

– Hétről hétre, hónapról hónapra megfigyelhető volt a cég dinamikus fejlődése. Tudtuk, hogy ez a szakterület még nyitott, de mi is meglepődtünk, hogy mennyire! – tájékoztat az üzlet vezetője, Süle Zoltánné Kriszti. – Vásárlóink az első pillanatban megtaláltak minket, éppúgy, mint a kisebb cégek, vállalkozások, majd a nagyobb vállalatok is.

– Miért épp az SGS Protection?

– Mert a mi kereskedelmünk klasszikus alapokon nyugszik, mégis innovatív. Klasszikus, mert nekünk fontos a partnereinkkel való személyes kapcsolat, beszélgetés – így tudunk rávilágítani arra, hogy milyen széles a termékpalettánk. Csak egy példa: 8-10 fős csapat szeretne új öltözetet, cipőt, nadrágot, kabátot, pólót. A személyes találkozó alatt kiderül, hogy egyedivé tudjuk tenni a választott ruházatot (nyomtatással vagy gépi hímzéssel, amivel professzionálisabb megjelenést biztosíthatunk partnereink számára), segítünk a színek, fazonok kiválasztásában. A beszélgetés során kiderül az is, hogy szükség van még egészségügyi mentődobozra és kesztyűre is. Milyen jó, hogy mindezt egy helyen be tudják szerezni. Egy év alatt számtalanszor előfordult ez már. Nekünk fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a sokrétűségünkkel, a kiváló minőséggel, az árral és a kiszolgálással. Az internetes világ erre nem ad lehetőséget!

Másrészt innovatívak vagyunk, mert mindig keressük az újat, a személyre szabott, jobb megoldásokat. Kiállításokon, képzéseken veszünk részt, hogy lépést tarthassunk az aktuális trendekkel, újításokkal, másrészt azért, hogy fejlesszük magunkat. Ez azért fontos, hogy a legszakszerűbb segítséget nyújthassuk régi és leendő partnereink számára – mutatott rá az üzletvezető.

– De kiemelném a környezettudatos termékeinket, akár tisztítószerekről, akár csomagolóanyagokról legyen szó. 2021-től kötelező lesz a lebomló csomagolóanyagok használata. Nálunk már most megtalálhatók sokféle méretben, formában. A járványok kapcsán pedig megemlítem a porálarcainkat, a kéz-, felület- és eszközfertőtlenítő szereinket is.

Felsorolni is nehéz, milyen széles körű választékkal rendelkezik az üzlet.

Száz szónak is egy a vége, az SGS Protection Kft. várja mindazokat, akiknek professzionális, komplex segítségre van szükségük munkavédelem és higiénia területén.

SGS Protection Kft. Munkavédelem és Higiénia

9400 Sopron, Teleki Pál utca 24.

Mobil: +36-20/3377-573 Telefon:+36-99/794-487

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában