Közlekedés

2024.05.11. 10:39

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék káoszt teremtettek, nem érdemelnek még egy esélyt (videó)

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a Gerikarók a legékesebb bizonyítékai a Karácsony Gergely által teremtett közlekedési káosznak.

MW

Forgalmi dugó a városban

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Az Üllőin a helyzet tragikus: áll a dugó, megszűnt a buszsáv, a gumikarók nem nyújtanak nagyobb biztonságot a kerékpárosoknak. A jelenlegi állapot rossz az autósoknak, rossz a kerékpárosoknak és rossz a buszoknak is. Így nem lehet közlekedést szervezni. Átgondoltan, a józan ész figyelembevételével tervezem rendbe tenni a mai kaotikus közlekedést, ami úgy lenne biztonságos a bicikliseknek, hogy közben a főváros abbahagyná az autósok üldözését

 – írta Facebook-videója fölé Szentkirályi Alexandra. A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje úgy véli: a Gerikarók a legékesebb bizonyítékai a Karácsony Gergely által teremtett közlekedési káosznak. Szerinte Karácsonyék nem érdemelnek még egy esélyt.

Újabb Karácsony Gergely-hazugság derült ki 

Szentkirályi Alexandra szombat este is jelentkezett közösségi oldalán a tőle már megszokott Kamuméterrel, amelyben Karácsony Gergely hazugságait veszi sorra és rántja le róluk a leplet.

Íme a huszonkettedik Karácsony Gergely-ígéret, amiből semmi sem lett: 

„Szélesítjük a zöldfelületek talajkutas és a Dunából történő közvetlen öntözését” – idézte fel Karácsony Gergely ígéretét a Fidesz-KDNP főpolgármesterjelöltje, aki az idézethez hozzáfűzve csak annyit írt: „Ezt sem sikerült”. Szentkirályi Alexandra a bejegyzésben megjegyezte, a választásig már csak huszonkilenc nap van vissza.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában