Frakcióülés

2023.09.20. 21:57

Orbán Viktor szerint nem engedhetjük, hogy Magyarország sorsáról külföldön döntsenek

Zártkörű, kihelyezett frakcióülést tartott Esztergomban a Fidesz-KDNP, ahol a miniszterelnök is felszólalt – írja a Magyar Nemzet.

MW

Orbán Viktor is felszólalt a Fidesz-KDNP zártkörű frakcióülésén

Forrás: Facebbok / Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök szerint az idei év arról fog szólni, hogy Magyarországot térdre akarják kényszeríteni ellenfelei, akik elvennék hazánk szuverenitását. 

Magyarország ellenfelei a háború okozta válságot akarják felhasználni arra, hogy visszalökjék hazánkat a Gyurcsány-korszakba, amikor a magyarok sorsáról külföldön döntöttek.

A Magyar Nemzet  információi szerint a kormányfő ezt nevezte meg a következő év tétjének Esztergomban a Fidesz-KDNP szokásos zártkörű kihelyezett frakcióülésén.

A politikai évad a már megszokott módon azzal indult, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP teljes frakciója előtt értékelte az előttük álló időszakot. Beszédét a Magyar Nemzet szerint azzal indította, hogy az

idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen.

Látható, ahol ennek tétje van, Amerikában, Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát. A globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt

 – értékelte hazánk helyzetét ebben a küzdelemben a miniszterelnök. Orbán Viktor szerint ennek az az oka, hogy

Európában ma Magyarország a legszabadabb ország.

Van kerítés a határon, nincs bevándorlás, van helyette családpolitika. Nincs genderideológia az iskolákban, nem szállítunk fegyvert Ukrajnába, nem akarunk belekeveredni a háborúba, sorolta a kormányfő. 

A cikk folytatását a Magyar Nemzet oldalán olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában