Ország-világ

2018.12.04. 08:39

CNN: öngyilkosságot követett el az ötödik amerikai flotta parancsnoka

John Richardson admirális, a tengerészeti hadműveletek irányítója elmondta, hogy Stearney ellen nem folyt semmilyen vizsgálat, és semmi szokatlant nem tapasztaltak körülötte.

Feltehetően saját kezével vetett véget életének az ötödik amerikai flotta parancsnoka, Scott Stearney altengernagy - jelentette kedden CNN hírtelevízió az amerikai védelmi minisztériumból származó forrásokra hivatkozva.


Hasonló értesüléseket szerzett a CBS hírcsatorna is. A híradásokban részletek nem hangzottak el a halálesetről, de a CNN idézte John Richardson admirálist, a tengerészeti hadműveletek irányítóját, aki szerint Stearney ellen nem folyt semmilyen vizsgálat, és semmi szokatlant nem tapasztaltak körülötte.

    

Az amerikai tengerészet szombaton adott hírt az altengernagy haláláról. A parancsnok holttestére a bahreini rezidenciáján bukkantak rá.

    

Scott Stearney 36 évet szolgált a haditengerészetnél.

    

Az alig több mint 700 négyzetkilométernyi területű Bahrein ad otthont az amerikai ötödik flotta parancsnokságának, amely a Közel-Keleten a Vörös-tenger, a Perzsa-öböl és az Arab-tenger biztonságáért felel.

Címkék#Öngyilkos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában