Ország-világ

2018.08.13. 23:17

Szakértő: a migráció kérdése döntheti el a svédországi választást

Svédországban megjelentek olyan bűnözési statisztikák, amelyekben már kijelentik, hogy bevándorló hátterű emberek állnak különböző események mögött - mondta Flamm László.

[namelink name="Flamm László"] történész, külügyi szakértő szerint Svédország lesz a következő olyan ország, ahol a migráció kérdése dönti majd el a választásokat szeptemberben.


Flamm László annak kapcsán, hogy Svédország beavatkozik az Európai Bizottság oldalán a külföldről támogatott civil szervezetekre vonatkozó jogszabály miatt Magyarország ellen indított perben az Európai Bíróságon, elmondta: Svédországban ez a megnyilatkozás nem domináns, a politikai közbeszédet és a kampányt  nem a Magyarország ellen irányuló kritikák uralják, hanem a migráció és a menekültügy.


Közölte, Svédországban megjelentek olyan bűnözési statisztikák, amelyekben már kijelentik, hogy bevándorló hátterű emberek állnak különböző események, például rablás, emberölés, és fegyvercsempészet mögött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában