Ország-világ

2018.08.23. 18:47

Kamera is rögzítette, amint a rendőrhelikopter földbe csapódik - videó

Igen súlyos helikopter- baleset történt múlt csütörtökön nem sokkal dél előtt az arkansasi Little Rockban, amikor egy rendőrségi helikopter megpróbált felszállni.

Igen súlyos helikopter- baleset történt múlt csütörtökön nem sokkal dél előtt az arkansasi Little Rockban, amikor egy rendőrségi helikopter megpróbált felszállni. A légijármű totálkáros lett, a pilótát, a nyugalmazott rendőrtiszt William Deniót pedig súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A helyi KATV jelentése szerint a férfi állapota stabil. - írja a BorsOnline.


Az első jelentések szerint a szél belekapott a rotorba, ez okozta a balesetet, a gép azonban a talajt nem hagyta el. A napokban nyilvánosságra hozott videón azonban tisztán látszik, hogy nem így történt: a helikopter ugyanis már a levegőbe emelkedett, a pilótának azonban láthatóan gondja volt azzal, hogy irányítása alatt tartsa a járművet - írja honlapján a USA Today.


A baleset pontos oka jelenleg nem ismert.

 

 

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában