Ország-világ

2017.08.05. 00:44

Kirabolták Roberta Vinci otthonát

Az olasz teniszező pályafutása legfontosabb díjait is ellopták.

Kirabolták Roberta Vinci olasz teniszező otthonát, és ellopták pályafutása legfontosabb díjait is.

"Néhány nappal ezelőtt sajnos tolvajok jártak tarantói otthonomban, és a karrierem során nyert trófeáimat is elvittek, amiknek az anyagi értéke számomra nem hasonlítható össze az érzelmi értékükkel" - írta közösségi oldalán a 34 éves Vinci.

Hangsúlyozta, attól a naptól kezdve, amikor először vett teniszütőt a kezébe, keményen dolgozott, és elérte a céljait a sportágban, a trófeák pedig - bár csak egyszerű szimbólumok - minden nap erre emlékeztették, hiszen még napjainkban is edz, versenyez és igyekszik minél jobban teljesíteni.

"Ezeknek a díjaknak az ellopása a gyávaság és a butaság gesztusa volt, de a tettes az emlékeket, a könnyeket, az izzadságcseppeket, az erőfeszítést, az elkötelezettséget, a mosolyokat és az áldozatokat nem veheti el tőlem" - közölte.

A világranglistán jelenleg 37. helyezett teniszező 2015-ben döntős volt az amerikai nyílt bajnokságon, egyéniben 10, párosban pedig 25 alkalommal nyert WTA-tornát, az olasz válogatott tagjaként pedig négyszer volt aranyérmes a Fed Kupában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában