Ország-világ

2016.02.11. 20:53

Allah így akarja! - Kiáltotta a menekült, majd megerőszakolt egy lányt

Brutális szexuális erőszak miatt van sokkban Alsó-Szászország fővárosa, Hannover. A német nagyvárosban egy 25 éves diáklányt becstelenített meg egy 37 esztendős menekült, és közben azt üvöltötte: Insallah, azaz ,,Allah így akarja!".

A férfi hajnali öt órakor támadt a lányra egy sötét mellékutcában, miután az távozott egy diszkóból. A földre döntötte, és megerőszakolta. Az aktus után pedig nem átallotta megkérdezni áldozatától, hogy élvezte-e.


– Tört németséggel megszólított, ráérek-e, de még mielőtt válaszolhattam volna, már be is rángatott a karomnál fogva a kis utcába – emlékezett vissza a bíróságon az egyetemista. – Azt mondta, szexet akar. Kiabálni próbáltam, de befogta a számat. A földre lökött, és megpróbálta lehúzni a nadrágomat, ám nem sikerült neki. Rámüvöltött, hogy vegyem le magam. Miközben erőnek erejével bennem járt, folyamatosan magában beszélt, és újra és újra azt kiáltotta, Insallah - írja a BorsOnline.


A DNS-teszt igazolta, hogy a bíróság elé állított algériai férfi a tettes.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában