eredmény

2021.11.16. 20:45

Nem jegyezték be a bolgár futballelnököt

A döntésről Facebook-oldalán adott hírt az egykori kiváló labdarúgó, Dimitar Berbatov.

Az illetékes szófiai bíróság felfüggesztette Boriszlav Mihajlov bejegyzését a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFS) elnöki tisztébe, mert a választások során megsérthették a szavazási eljárást.

A döntésről Facebook-oldalán adott hírt az egykori kiváló labdarúgó, Dimitar Berbatov, aki Mihajlov legfőbb ellenfele volt az elnökválasztáson, és aki a szerinte szabálytalan voksolás miatt panaszt nyújtott be a bíróságon.

A BFS egy hete közleményt tett közzé honlapján, amelyben felszólított minden elégedetlenkedőt, hogy tartsa tiszteletben a választási eredményt, és senki ne dédelgessen „egészségtelen menedzseri ambíciókat a bolgár futball destabilizálására”.

A BFS rendkívüli tisztújító kongresszusát októberben tartották meg, és a fórumon Mihajlovot újraválasztották a szövetség élére. Az ex-válogatott futballkapus Mihajlovra, aki ötödször került az elnöki pozícióba, 241 küldött szavazott, Berbatov 230 voksot kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában