egy kis csavarral

2020.07.08. 16:00

Ingyen vinné Mbappét a Real

A Real Madrid meg akarja szerezni a világ legjobb futballistái között számon tartott Kylian Mbappét, de csak 2022-ben, amikor a francia csatárnak lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél, és így ingyen kaparintaná meg.

Paris Saint-Germain's French forward Kylian MBappe (C) waves as he arrives for a training session at the PSG's "Camp des Loges" training grounds in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris, on July 2, 2020. - Paris Saint-Germain announced on July 1 they will play a friendly against second-tier Le Havre in front of up to 5000 fans to prepare for the Champions League last eight tournament and two domestic cup finals. PSG returned to training last month ahead of a French Cup final against Saint-Etienne on July 24, a League Cup decider with Lyon a week later and the European competition in Lisbon beginning on August 12. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A spanyol királyi klub szándékáról az El Chiringuito televíziós sportműsor adott hírt, hozzáfűzve ugyanakkor, hogy a nemzeti válogatottal 2018-ban világbajnok

Mbappé 100 millió euró aláírási bónuszt kapna a madridiaktól, ha őket választja.

A forrás szerint a 21 éves támadó hajlik is rá, hogy a spanyol futballbajnoki cím idei várományosához szegődjék.

A koronavírus-járvány miatt a 2019/20-as francia bajnokságot idő előtt befejezettnek nyilvánították, a bajnok a PSG lett. Mbappé, aki 2017 óta áll a francia fővárosi együttes szolgálatában, ebben a szezonban 20 meccsen szerepelt, 18 gólt szerzett, ezzel pedig gólkirály lett a Ligue 1-ben.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában