Krimi

2024.04.11. 14:42

Saját gyerekét és barátját is megölte egy napfogyatkozástól megzavarodott asztrológus

Az asztrológus végül öngyilkos lett.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: IgorZh

Megölte az élettársát, kidobta a gyerekeit egy száguldó autóból, majd saját magával is végzett egy asztrológiával foglalkozó amerikai nő, aki a hétfőn bekövetkezett – Észak-Amerika területéről látható – napfogyatkozástól zavarodott meg – írta szerdai számában a Los Angeles Times című amerikai napilap.

Astrology.,Astrologer,Calculates,Natal,Chart,And,Makes,A,Forecast,Of
A asztrológiával foglalkozó nő már a napfogyatkozás előtt furán viselkedett
Fotó: Shyntartanya / Forrás:  Shutterstock

Észak-Amerikában nagy látványosság volt hétfőn a napfogyatkozás, amelyet több millió ember követett figyelemmel. 

Az influenszerként Danielle Ayoka néven ismert csillagjós az égi jelenség előtti héten az apokalipszis közeledtére figyelmeztetett. Az X közösségi portálon azt írta, a napfogyatkozás a „spirituális hadviselés megtestesülése”, és homályos szavakkal arra intett mindenkit, hogy a világ hamarosan gyökeresen megváltozik, és itt az idő, hogy az emberek „a helyes oldalra álljanak”.

A rendőrök a nő 29 éves barátját a közös lakásukban találták meg holtan. A lap értesülése szerint a férfit egy késsel szíven szúrták. 

A nő a két gyerekét – egy kilencéves és egy nyolchónapos kislányt – a gyilkosság után hétfőn kora reggel autóba rakta, és elhajtott velük. Egy autópályán haladtak, amikor a két gyereket az anyjuk kilökte a járműből. A csecsemő meghalt, az idősebb kislány túlélte a zuhanást. A nő ezután autójával nagy sebességgel egy fának rohant.

Az asztrológus-influenszer saját magát „isteni gyógyítóként” hirdette, „auratisztítással” és horoszkópkészítéssel foglalkozott.

Az április 8-i teljes napfogyatkozás egy Észak-Amerikát átszelő sávban volt látható Mexikó csendes-óceáni partjától Kanada keleti részéig. Los Angeles kívül esett ezen a sávon, onnan nézve a Hold csak részlegesen takarta el a Napot.

Borítókép: illusztráció
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!