Nem vicc!

2022.08.17. 07:00

Ezért nevezték el Gézának 50 évvel ezelőtt Ben Afflecket

A nemrégiben újra megházasodott színész izgalmas életet él: tele fordulatokkal, szakmai és magánéleti mérföldkövekkel.

Bár magyar felmenői nincsenek, szülei magyar keresztnevet is adtak Benjamin Géza Afflecknek

Forrás: AFP

Összegyűjtöttük azokat a tényeket, kulisszatitkokat, amelyekről eddig még nem nagyon hallottunk az éppen ötvenéves Ben Affleckkel kapcsolatban. 

1972. augusztus 15-én született Kaliforniában a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas sztár, aki egy magyar nevet is kapott szüleitől. Ugyanis a színészt teljes nevén, Benjamin Géza Afflecknek hívják, azonban magyar rokoni kapcsolatról szó sincs – derül ki a Bors cikkéből.

„Nincs bennem magyar vér, bár a felmenőim közt sok az európai, de ők főleg angolok, skótok, írek és svédek. Csak lélekben vagyok kicsit magyar, mert a szüleim egyik szomszédja és jó barátja egy Géza nevű magyar származású holokauszt-túlélő volt, akit annyira tiszteltek, amiért leugrott a németországi haláltáborba tartó vonatról, hogy a második keresztnevemet miatta kaptam” 

– mondta Ben pár évvel ezelőtt az egyik magazin kérdésére. A szívdöglesztő Ben Géza Affleck akkoriban még Jennifer Garnerrel, három gyermeke édesanyával alkotott egy párt, azóta azonban újra J.Lo-val van, sőt, nemrég titokban össze is kötötték az életüket.

Forrás: Valerie Macon / AFP
Címkék#Ben Affleck

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!