komoly az ügy

2021.07.28. 09:06

Azért hívta ki a rendőröket, mert a felesége nem feküdt le vele

Bizarr eset történt Ukrajnában: egy lembergi férfi kihívta a rendőröket, mert a felesége nem volt hajlandó szexelni vele.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A bizarr, mégis nevetséges történetről a karpatinfo.net számolt be – a Lemberg Megyei Járőrszolgálat Facebook-oldalára hivatkozva. A portál azt írja, egy Lembergben élő férfi azért hívta ki a rendőrséget, mert a felesége nem akart szexelni vele.

A 44 éves férfi többször is tárcsázta a segélyhívó számot, és azt mondta, a nő ellopta a szerelmét, nem hajlandó szeretkezni vele, de fél hozzáérni, nehogy szexuális zaklatással vádolják meg.

Mivel Ukrajnában minden egyes hívásra kénytelenek kimenni a rendőrök, a férfi segélyhívását követően a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy a betelefonáló ittas, a felesége pedig legfőképpen azért nem tud lefeküdni vele, mert nem is tartózkodik otthon.

A férfit lépcsőházban történő dohányzás és hamis riasztás miatt feljelentették, és feltehetőleg tettéért szép kis bírságot kell majd fizetnie – írja a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!