megható meglepetés

2021.01.01. 13:05

Ez a sors? Gyerekkori fotóján tűnt fel későbbi vőlegénye, halott édesapja kezét fogta

Annie Howard szeretetteljes párkapcsolatban él, ám egy dolog mindig is beárnyékolta felhőtlen boldogságát. Egészen mostanáig.

Forrás: Shutterstock

A 28 éves brit fiatal egy évvel azelőtt vesztette el édesapját, hogy megismerte volna vőlegényét, a szintén 28 éves Will Arkle-t. A menyasszonyt borzasztóan bántotta, hogy imádott apukája, – aki elmondása szerint a legjobb barátja is volt egyben – nem ismerhette meg szíve választottját – írja a Sun.

Nem olyan régen azonban családi fotókat nézegettek édesanyjával és párjával, ahol egy fényképet mutatott vőlegényének édesapjáról.

Mindenki legnagyobb megdöbbenésére, a fotón Howard édesapja, a párja Arkle kezét fogja.

Fotó: Shutterstock

Kiderült, hogy a férfi öt éves korában ugyan abba a suliba járt, ahova Howard is, ám hamar elköltöztek a környékről. Ebben a rövid időben készülhetett a közös fotó, egy iskolai kiránduláson. Erre azonban már egyikük sem emlékezett, de egy fénykép megörökítette. Több képet is találtak abból az időből és a lányt nagy megnyugvással töltötte el, hogy olyan emberrel éli le az életét, akit ismert az édesapja, akit úgy szeretett és aki neki annyira fontos volt. Úgy érzi, ezzel azt üzente neki az édesapja, hogy jól választott – szemlézte a megható történetet a Bors.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!