Natália

2009.04.19. 13:52

25/III

... az önkritika kérdése ...

 Nekem olyan nincs. Minek? Legyek emo, vagy mi az ... Szerintem én úgy vagyok jó, ahogy vagyok(ooo, szinte hallom a fejemben a kommenteket, amiket most kapok).
 Nem is vagyok trendi. Mert a trendi blogosnak sincs önkritikája, csak jól palástolja.

 Végy egy abszolút színvonal nélküli idóta blogot. A hülyék, hülyéket vonzanak magukhoz, matematikai egyenlet után, nem nehéz rájönni hova tűnik az önkritika. példa:

 Van nekünk egy fiatal hölgyeményünk legyen a neve Vanessa ... lelkesen blogol minden nap kb hatszor, minden treni dolgot betartva. Vanessa blogját olvasni kezdik a népek, és bizony az előbbi egyenlet alapján lesznek majd rendszeres olvasói, sőt rendszeres kommentelők is(főleg közeli ismerősei, de most csináljunk úgy, mintha idegenek lennének). Csupa pozitív reakció, Vanessa nagyon boldog. Amíg egy nap egy 14 év körüli kamasz fiúcska legyen a neve Sándor fel nem téved Vanessa blogjára. A meg nem értettsége miatt, amúgy is kellően kritikus Sándor úgy dönt regisztrál és kommentel. gondolhatjuk nem dícsérni fogja a kis irományt. Vanessa összetörik, hát még sem szereti őt mindenki? Mielőtt azonban még reagálhatna, kedves hódolói meg teszik ezt helyette, jól megvédik kommentek harcában. És akkor jön Vanessa, a szent, aki nem hogy nem szól vissza sándor kommentjére, de még a többieket is csendre inti. És azt mondja, ha Sándor így gondolja az szomorú, de ne bántsák már azt a szegény gyereket. Inkább térjenek vissza régi zavartalan kis világukba, mielőtt észre vennék, hogy az csak egy virtuális buta blogocska.

 Most, hogy mindenkinek könnybe lábadt a szeme, ezeknek a csupa szív blogolóknak a hallatán ... most kell elmondani, hogy szerintem legalábbis ők mind valahol lelkük mélyén betegek. Először is egy egészséges embernek, hol van ennyi ideje írni, vagy, hogy tudna a semmiről írni folyamatosan bejegyzések százain át? Felmerül a kérdés bennem, szerintem jogosan, amit valószínűleg nekik személyesen tagoltan és hangosan tennék fel:

 N  I  N  C  S     N  E  K  E  D     É  L  E  T  E  D?   B  A  R  Á  T  A  I  D?


 A választ nem várnám meg, mert nem érdekel. És valószínűleg a kérdést sem tenném fel, mert megint csak nem érdekel a válasz. Inkább azt a kérdést tenném fel mindenkinek, hogy miért? Miért olvassák ezt emberek? Minek kommentelik? Minek?

 a trendi blogolás szabályainak ezzel még nincs vége ... de ugye még sem fejezhetem be egy bejegyzésen belül ugye? az nem lenne cool ....

 Nah puszika muszika majd nem sokára folytatom a blogocskám:) ....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!