Moson Vármegye iparosait tüntették ki - fotókon a díjazottak

A 2016-os év Moson Vármegye Iparosa Díjakat a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület Iparos bálján adták át.

kisalfold.hu

A népes közönség ezúttal is a sok-sok év munkájának elismeréseként, komoly szakmai sikereket elért iparost, szakembert és szolgáltató vállalkozásokat köszönthetett.


Az év Iparosa, Szakembere és Szolgáltatója kategóriákon túl idén először a Moson Vármegye oktatásáért-szakképzéséért elismerést is kiosztották. Az alapítók ezzel az döntésükkel az elméleti és gyakorlati oktatással kiemelten foglalkozó szakemberekre szeretné irányítani a figyelmet.


Az utánpótlás képzésben elengedhetetlen a képzett, fejlődni kész oktatók szerepe, akik maguk is saját vállalkozást vezetnek. A Moson Vármegye oktatásáért -szakképzéséért elismerést Tukovics Antal Tamás cukrász szakoktatónak ítélték oda a díj alapítói.


Az Év Iparosa 2016 díj kitüntetettje Sárközi László vállalkozó Dunakilitiről, az Év Szakembere 2016 címet Bertalan Imre építéstechnikus, kőműves mester érdemelte ki Darnózseliről. Az Év Szolgáltatója 2016 kategória díjazottja a Mágia 2000 Kft. lett Mosonmagyaróvárról.

Takács István bognár mester a díjátadón a "Magyar Iparosság Szolgálatáért" Életmű díjat vehetett át.


A díjazottak tevékenységükkel kiérdemelték ezt az elismerést és környezetük  is büszke lehet, hogy ilyen sikeres és eredményes vállalkozások működnek lakóhelyükön. A szervezők mindenkori célja, hogy a díjazott iparosok, szakemberek, szolgáltatók sikerén felbuzdulva évről-évre egyre többen mérettessék meg magukat a Moson Vármegye Iparosa Díjon.

 

Moson Vármegye iparosait tüntették ki




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!