Tetten érték a betörőt Halászin, majd a szomszédok csípték el menekülés közben - fotók

A férfi egy talicskán mászott be az udvarba. Épp egy szúnyoghálót tépett ki a helyéről, amikor az ott lakó hölgy hazaért.

Egy halászi nő tett bejelentést a rendőrségre június 3-án 14 óra 51 perckor arról, hogy egy ismeretlen be akart törni a lakóházába.


A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 37 éves múcsonyi férfi az ingatlan kerítéséhez egy talicskát támasztott, majd arra fellépve az udvarba bemászott.

A ház egyik ablakán lévő redőnyt felhúzta, a szúnyoghálót kitépte, azonban az éppen hazaérkező sértett megzavarta, így a kerítésen keresztül megpróbált távozni. A szomszédok észrevették a kerítés átmászása közben, és a járőrök megérkezéséig visszatartották.

 

Az egyenruhások L. Miklóst elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!