Megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál az M1-esen

kisalfold.hu

Vasárnap 6.30 -  A megnövekedett személygépjármű és tehergépjármű-forgalom miatt kialakult torlódás megszűnt a hegyeshalmi határátlépési pontnál.


A megnövekedett forgalom miatt kialakult torlódás augusztus 26-án 2 órára megszűnt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál.


18.00 - Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátlépésnél Ausztria felé közel 6 km-es a kocsisor. 60-70 perc a várakozási idő. Személyautóval a közeli határátkelők közül Mosonszolnok vagy Jánossomorja felé érdemes kerülni.


13.30 -  A megnövekedett forgalom miatt egy órát kell várakozniuk az Ausztriába lépőknek az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon. Az 1-es úton Hegyeshalom és az ausztriai Miklóshalma (Nickelsdorf) között negyedóra a várakozási idő.


A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy válasszák a soproni, a fertődi, vagy a kópházi határátlépési pontokat, továbbá indulás előtt tájékozódjanak a várakozási időkről.


12.05 - Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátlépésnél Ausztria felé közel 6 km-es a kocsisor. 50-60 perc a várakozási idő.


Korábban - Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátlépésnél Ausztria felé közel 3 km-es a kocsisor. 30-40 perc a várakozási idő szombat délelőtt. Személyautóval a közeli határátkelők közül Mosonszolnok vagy Jánossomorja felé érdemes kerülni - közölte az útinform szombaton délelőtt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!