Anyák napja a Darnózselin - fotók

Verssel, prózával, dallal, zenével és tánccal köszöntötték az édesanyákat a Szigetköz Körzeti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai Darnózselin.

Tudósító

A nagymamákkal, kismamákkal, anyukákkal teli sportcsarnokban Angyal Ákos és Gyurics Rebeka köszöntője után a zeneiskolások műsora következett. Zongora, furulya és hegedű tudásukról adtak számot a tanulók, majd az iskola színjátszó csoportja adta elő, a mai gyerek-szülő kapcsolatára oly jellemző jelenetét. Az énekkar, Karsai Klára vezetésével és zongora kíséretével adta elő műsorát, a szülők hosszan tartó tapssal jutalmazták őket. László Attila zenetanár oboajátéka is méltán aratott sikert. Őket a néptáncosok csoportja követte, díszes ruházatukkal, ismert dallamokkal. Dsida Jenő: Hálaadás című versét rendhagyó módon, négyen adták elő, Soós Johanna, Karácsony Lolita, Hatanek Eszter és Babos Anna. Az igazán élvezetes műsor vége előtt Tuba Gábor tanuló mondta el búcsúszavait, majd a diákok virággal a kezükben összegyűltek a terem közepén egy közös éneklésre, mely végén átadták virágaikat a jelenlévő szülőknek, köszöntve az édesanyákat. A pedagógusok és diákjaik áldozatos munkájának köszönhetően a műsor, számos anyuka, nagymama szemébe csalt könnyeket és tette maradandóvá e mostani Anyák Napját.

Anyák napja a Darnózselin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!