Molnár Tamás (Tomiszka)

2009.01.27. 16:56

Keresési javaslat!

Most nem terveztem, hogy írok bejegyzést, mert rengeteg más dolgom lenne. Nyakunkon van az Online Marketing Akadémia és még rengeteg feladat van hátra jövő hét csütörtökig. De a ma reggeli változást, amit a Google produkált meg akartam osztani veletek. A délelőttöm a szokásos módon indult, e-mail-ek csekkolása majd ellenőriztem a Google-ban az általunk kezelt honlapok helyezéseit.

A kulcsszavak többségénél minden rendben volt, de az egyik Győrrel kapcsolatos kulcsszónál megakadtam.A „honlap készítés győr" kulcsszóra eddig is volt keresési javaslat, ami a „honlapkészítés győr" kulcsszóra mutat, de még sosem mutatott találatokat egy másik kulcsszóról! Tehát keresésnél 10 találatot mutat egy oldalon a Google, ami néha annyival módosul, hogy a keresőhirdetéseket nem csak jobb oldalon, hanem a természetes találatok felett is kirakja. Ezzel szemben most egy más kulcsszó első két találatát mutatja az első két helyen és alatta a 10 további honlap.Hogy ez miért, jó a Google-nak azt egyenlőre nem tudjuk. Azt sejtjük, hogy bizonyos kulcsszavakra erősödni fog a verseny ami nagyobb kihívások elé állítják a keresőmarketing szakembereket.

 

Molnár Tamás

online és keresőmarketing szakértő

E-mail: [email protected] Web: www.pannako.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!