Mediawave 2015

2014.04.28. 13:02

Tekerj bringával a Mediawave Együttlétre!

Bringapont nyílik május 1-3. között a Mediawave Együttléten.

kisalfold.hu

Ha szeretnéd a többi erődöt is felkeresni a Duna mindkét partján, kirándulnál egyet a Duna mentén, a többi erődhöz, vagy csak beugranál vásárolni Komáromba, a Mediawave-en erre is lehetőséged lesz.

A komáromi Teremgokart biciklikölcsönzőjének köszönhetően idén lehetőség nyílik kerékpárt bérelni, ha bevehetetlen számodra a másfél kilométeres táv, amíg eljutsz a vasútállomásig. Az Erőd falainál felállítanak egy bringapontot, ahol a bérelt bicikliket lehet tárolni akár az egész hosszú hétvége idejére. Mivel a flotta létszáma véges, érdemes előre jelezni az igényt a biciklire a Mediawave-nél a [email protected] emai lcímre.



A kerékpárokat Komáromban, a Monaco Kávéháznál, nem messze a hídtól lehet átvenni, az ár a hosszú hétvégére 5000 forint kerékpáronként. Aki a kerékpár mellett gokartozni is szeretne, a biciklibérlés mellé kedvezményt kap. Mindenki, akinek felmutatja a Mediawave karszalagot, további 10% kedvezményt kap a Monaco Kávéházban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!