DICSÉRJÉTEK AZ URAT!

Címkék#lélek

Istent dicsőíteni, magasztalni életünk egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb cselekedete.

„Dicsérem az Urat, amíg élek; éneklek az én Istenemnek, amíg vagyok.” (Zsoltárok könyve 146,2)

TAPASZTALAT

Kedves Attila!
A vasárnapi üzeneted, az Isten dicsőítéséről szólt...
Képzeld a napokban a munkahelyemen szinte folyamatosan visszaküldték a kábeleket, amiket forrasztottam, mert nem volt jó a forrasztás...
Már egészen szomorú voltam emiatt, úgy éreztem nekem ez nem megy...
Aztán eszembe jutott a vasárnapi üzeneted, hogy dicsőítsük az Urat a nehézségekben is...
Ezért csalódottan és szomorúan, ott a munkahelyemen a mosdóban térdre hullva, imádságban dicsőítettem az Urat...
Mondtam Istennek: Uram! Látod, hogy minden vezetéket visszahoznak nekem, mert nem jók, azt is látod, hogy nem tudom egyedül megoldani ezt a problémát! De te azt ígérted, hogy ha a nehézségekben is dicsőítünk Téged, akkor az áldásodat adod és vezetsz minket!
Szóval, Édes Istenem, én most nagyon dicsőítelek Téged ezért a helyzetért, és azért is hogy nem tudom megoldani! Hallod Uram, dicsőítelek Téged! Kérlek, segíts!
Mindezt a mosdó közepén. Szerintem az is az Úr munkája volt, hogy akkor épp senki sem jött a mosdóba...
Aztán visszamentem, és folytattam a munkát, de úgy hogy minden forrasztásnál, magamban mondtam, Uram, dicsőítelek Téged...
Képzeld, ma már hibátlanul forrasztottam, egyetlen kábelt sem hoztak vissza nekem, és a műszak végén még elismerést is kaptam a szép munkáért, és többet megforrasztottam, mint korábban...
Hatalmas élmény volt!
Köszönöm az üzenetet!
Szeretettel üdvözöllek: Detti

Istent dicsőíteni, magasztalni életünk egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb cselekedete. Sajnos, sokszor még a Jézust szerető felnőttek és gyerekek is gyakran elfelejtik ezt tenni. Te ne szűnj meg dicsőíteni az Urat! Tudatosan figyelj rá, hogy naponta adj hálát Atyánknak! Emlékezz jótéteményeire, és dicsőítsd Őt a sok jóért, amit kaptál, és Jézusért, Akit nekünk adott! Ami pedig a legnehezebb: a nehézségekben, sőt a nehézségekért is adj hálát! Számtalan ember tapasztalta – de én is tanúsíthatom –, hogyha a nehézségben is elismerjük Urunk szeretetét, gondviselését, és tudjuk dicsőíteni Őt végtelen kegyelméért, akkor szabadító karja csodálatosan megnyilatkozik számunkra. Javunkra fordítja a nehézséget, és ez csodálatos dolog. „Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden javukra van.” (Római levél 8,28) Istenre mindig számíthatunk. Ez a tudat, ez a hit a legnagyobb szabadító erő és hatalom, amit csak megtapasztalhatsz az életben. Ne s zalaszd el ezt a lehetőséget, ne maradj ki Jézus csodáiból!

„Aki hálával áldozik, az dicsőít engem, és aki az útra vigyáz, annak mutatom meg Istennek szabadítását.” „És hívj segítségül engem a nyomorúság idején, én megszabadítlak téged és te dicsőítesz engem.” (Zsoltárok könyve 50,23, 15)


Szerető barátod: Attila bácsi
[email protected]
Tel.: 30/2-26-27-28

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!