Ünnepre új mosógép

Elromlott a mosógép, így a beteg kezével kell csavargatnia a vizes ruhákat Balázs Bálintnénak. Kis nyugdíjuk harmada gyógyszerekre megy, így jól jött az alapítvány segítsége.

 

„Férjem 85, én 76 éves vagyok, betegesek vagyunk. Havi kevés nyugdíjunkból   élünk, jó része gyógyszerekre megy el" – írta segítségkérő levelében Balázs Bálintné. Mindketten szívbetegek, sok gonddal küszködnek. „Sajnos elromlott az automata mosógépem,  így iszonyú nehéz tisztán tartani a ruhákat. A tárcsás gépem ugyan működik, de kézzel kell kinyomkodnom a ruhákból a vizet – a kezem emiatt folyamatosan begyullad. Sajnos új gépre nem futja, téli tűzifát is az önkormányzattól kaptunk" – mondta Balázsné. Az idős pár örömmel fogadta a Lapcom Média Alapítvány segítségét, és a most átvett 150 ezer forintból   karácsony előtt meglehet az új mosógép. 

Balázsnénak kézzel is kellett mosnia, mert elromlott a készüléke. Az alapítvány segítségével vehet újat.

Balázsnénak kézzel is kellett mosnia, mert elromlott a készüléke. Az alapítvány segítségével vehet újat.

Hogyan segíthet a rászorulóknak?

Az olvasók lehetőségeikhez mérten és szándékuk szerint eljuttathatják a jóakarat forintjait a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00100008-as számlaszámára is. Az összegyűlt pénzből az idei adventkor kiválasztott ötven családnak segítünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!